Antalet förskollärare handlar det om

Svenska Dagbladets rubrikssättning ger fel signal. De skriver att pedagogerna utbildningsnivå rasar, men det är förskollärare som det är brist på. Det förstår man ganska snart när man läser innehållet i artikeln, men braskande rubriker har en tendens att fastna i minnet. Och så sprids ännu en felaktighet gällande utbildningsområdet och skolformerna.

6 tankar på “Antalet förskollärare handlar det om

 1. liberalalarare

  Rubriksättare har en sällsam makt och ett stort ansvar. Tänk hur missvisande det kan bli och det är inte första gången. Självklart sjunker utbildningsnivån på personalen när man inte får tag på utbildad personal, men det är nog inte det folk läser in som enbart läser rubriken.

 2. liberalalarare

  Jag vill självklart publicera kommentaren ovan i mitt eget namn, men tvingas så att säga logga in på LL-bloggen för att få min kommentar publicerad. Det blev med andra ord lite galet.:-)

  Gertie Hammarberg Tersmeden

 3. frekar06 (@valaret2010)

  Gertie: Ett tips om du vill skriva under eget namn. Under kommentar fältet finns det tre ikoner. Den ena är för WordPress. Den andra är för Twitter och den tredje är för Facebook. Om du använder knappen Twitter eller Facebook så kan du logga in och kommentera med ditt Twitter konto eller Facebook konto. På det sättet skulle du alltså kunna skriva under ditt namn.

Kommentarer är stängda.